Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

AREXONS Hladilna tekočina rdeča koncentrat 20L

AREXONS Hladilna tekočina rdeča koncentrat 20L

101,40 €

(Na zalogi)

AREXONS Hladilna tekočina rdeča koncentrat 20L

Hiter pregled

Sredstvo čisti in maže komponente hladilnega sistema vašega avtomobila. Viša vrelišče in niža zmrzlišče vode.

Zaloga: Na zalogi

101,40 €

Opis izdelka

Tekočina se uporablja v vseh letnih časih za zaščito proti zmrzovanju in proti vrenju. Uporablja se lahko tudi kot dopolnitev (polnjenje) katerekoli tekočine ne glede na sestavo in barvo.

Nova sestava naravnih zaviralcev korozije, ki bazirajo izključno na organskih spojinah, zagotavljajo časovno stabilnost, maksimalno zaščito aluminijevih zlitin, zaščito proti korozivnim procesom izzvanih od galvanskih tokov. Ti so še posebno aktivni pri modernih motorjih, ki imajo dandanes vse več elektronskih komponent. Podmazuje vodno črpalko in ji ohranja dolgo življensko dobo. Preprečuje nastajanje rje in oblog v hladilnem sistemu tudi ob prisotnosti trde vode in omogoča daljšo življensko dobo hladilnika. Tekočina Rolin fluid® zagotavlja ob pravilni uporabi dvojno dobo delovanja: štiri leta ali 100.000 km. Tekočina Rolin alux ne vsebuje nitritov, boratov, fosfatov in aminov, kar zagotavlja minimalen negativni vpliv na okolje.

6 garancij za kompletno zaščito: NE ZMRZUJE, NE ZAVRE, NI KOROZIVNO,SE NE PENI, PREPREČUJE USEDANJE APNENCA, NE NAJEDA POVRŠIN.

Rolin fluid® pri popolni koncentraciji (51%) ščiti pred zamrznitvijo do -39°C , pri poskusih vrenja v hladilnikih, pa vzdrži do +125°C .

Dodatne informacije

Koda proizvajalca 8012
Masa [kg] 21.0000
Interna koda OL40004
EAN 8002565080123
Vsebina 20L

Glede na mešalno tabelo pripravite ustrezno mešanico za vaše podnebje in vljite v hladilni sistem.