Ste po dolgem zimskem premoru ponovno vklopili klimatsko napravo in v avtomobil dobili kup neprijetnih vonjav? V dovodih klimatske naprave, ter v sami klimatski napravi se ob neuporabi zaredijo mikroorganizmi, le te pa ob vklopu prezračevanja po dolgem času ventilacija potisne v potniški prostor.


V ta namen imamo za vas Čistilo klime Arexons, ki vam klimo očisti, dezinficira ter razkuži dovodne kanale prezračevanja. Sredstvo je namreč namenjeno čiščenju in dezinfekciji vseh prezračevalnih sistemov. Nevtralizira organske in anorganske obloge. Očisti vse površine znotraj dovodnih kanalov in jih prevleče z zaščitnim filmom ter tako zaščiti pred ponovno zareditvijo mikroorganizmov.


Hkrati pa Čistilo klime Arexons podaljšuje interval vzdrževanja naprav in optimizira njihovo delovanje. Sredstvo je neškodljivo za armaturne plošče in vse ostale obloge v notranjosti avtomobila ne glede iz katerega materiala so.
In kar je najboljše: Rokovanje s Čistilom klime Arexons je nadvse enostavno, saj ni potrebno nikakršno razdiranje ali odstranjevanje rešetk. S posebno šobo na daljši cevki Čistilo klime Arexons neposredno nanesemo na notranje stene prezračevalnih cevi.


Vas še bolj podrobno zanima avtokozmetika, čistila za avtomobil, dišave za avtomobil, …? Pester izbor, ki vklučuje čistila za avtomobile, tehničnična sredstva za vzdrževanje avtomobila in dodatno opremo za avtomobil najdete tukaj!