Vam dieselski motor trokira, se zaganja, kadi? Ste posmislili, da so za to krivi injektorji?


Čistilo vbrizgalnih šob Arexons šobe čisti in ohranja čiste brez kakršnega koli razdiranja motorja. Aditiv nafti že s prvo uporabo očisti zamaške v injektorjih ter na ventilih in s tem omogoči boljši dotok nafte v izgorevalni prostor. S sten dovoda goriva očisti vse usedline, ki se naberejo skozi čas uporabe.


Diesel motorju tako povrne moč in poveča njegov izkoristek, vožnjo pa naredi bolj tekočo in mirno. Redna uporaba čistila za injektorje ali kompletnega čistila za diesel motorje prihrani povprečno 2,5% na porabi goriva.
Tako kot ostale aditve za diesel motorje je tudi čistilo injektorjev za diesel motorje priporočljivo uporabljati redno, saj s tem dosežemo večji učinek.


In kaj je najbolje? Čistilo vbrizgalnih šob avtomobilu povrne tekoče delovanje in to brez kakršnega koli razstavljanja motorja.
Vas še bolj podrobno zanimajo aditivi olju, aditivi k nafti, maziva v spreju, …? Pester izbor, ki vklučuje čistila za avtomobile, tehničnična sredstva za vzdrževanje avtomobila in dodatno opremo za avtomobil najdete tukaj!