Kako neprijetno je, ko hočete speljati iz svojega parkirnega mesta pa so stekla zarošena… Kako nevarno pa je, ko se vam ob dežju zarosi vetrobransko steklo?


Vzrokov je lahko več, vendar je najpogostejši, da v avto ob deževnih dneh z oblačili in obutvijo v kabino vnesemo ogromno vode. Nato po možnosti vžgemo še gretje in voda se upari, ko pa z gretjem prenehamo, prav ta vlaga kondenzira na notranji strani stekel. In kaj narediti?


V ta namen vam lahko ponudimo vlažne robčke za enkratno uporabo proizvajalca Arexons. Robčki proti rosenju stekla Wizzy na vetrobransko steklo oziroma katero koli drugo steklo avtomobila nanesejo poseben neviden sloj, ki preprečuje kondenzacijo in prijemanje vodnih kapljic na površino stekla.


Tako Wizzy robčki proti rosenju stekla preprečijo, da bi se še kdaj znašli v situaciji, ko se ponoči vozite domov in vam v zarošeno vetrobransko posveti nasproti vozeči avtomobil, vi pa v tistem trenutku vozite le po občutku, saj zaradi zarošenega vetrobranskega stekla ne vidite kam pelje cesta.


Najbolje pri tem pa je, da je uporaba robčkov proti rosenju stekla izredno enostavna. Ker je v zavoju več robčkov proti rosenju stekel avtomobila, posamezni zavoj pri normalni uporabi zadostuje za do tri leta uporabe.


Vas še bolj podrobno zanimajo aditivi olju, aditivi k nafti, maziva v spreju, …? Pester izbor, ki vklučuje čistila za avtomobile, tehničnična sredstva za vzdrževanje avtomobila in dodatno opremo za avtomobil najdete tukaj!