Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Plačilne metode

Plačilo naročila je mogoče izvesti na štiri načine:

  • plačilo po predračunu - Po izpolnjenem  in poslanem obrazcu naročila po predračunu, prejmete na vaš elektronski naslov predračun in njegovo vrednost nakažete na TRR, ki je naveden na predračunu. Pošiljka bo poslana v roku treh delovnih dni po prejetem plačilu.
  • plačilo po povzetju - Naročilo plačate dostavljalcu, ko vam le ta dostavi pošiljko. V primeru odkupnine po povzetju  mora kupec plačati še stroške provizije plačila, ki jih zaračuna Pošta Slovenije kot svojo storitev in nanjo nimamo vpliva. Informacijo o znesku dobite na Pošti Slovenija oz. pri dostavljalcu.
  • plačilo prek Paypal-a - V kolikor uporabnik še ni registriran za uporabo Paypal finančnih  storitev, to lahko naredi  s prijavo na Paypalovi internetni strani. Za odprtje računa Paypal, uporabnik potrebuje  veljaven elektronski naslov in plačilno ali kreditno kartico. Po prijavi na Paypal storitev svojo identiteto potrdi s tem, da na račun Paypal s kartico naloži majhen znesek (1,5 evra) in prepiše kodo z izpiska kreditne kartice. S tem potrjuje, da je dejanski lastnik te kartice in da so podatki, ki jih je navedel, pravilni, kar mu omogoča uporabo osnovnih storitev: plačevanje izdelkov in storitev z računa Paypal ter prejemanje denarja na račun. Pri finančnih transakcijah na spletni strani trgovine s podporo Paypal plačilnega sistema, tako ni več potrebno vpisovati številke kreditne kartice, ampak le podatke svojega Paypalovega računa. Na ta način se, če Paypalu seveda zaupamo, izognemo neprijetni situaciji, ko številko svoje kreditne kartice vpisujemo na spletnih straneh, ki jim sicer ne zaupamo. Pri plačilu izdelka preko spletne trgovine po sistemu Paypal,  prodajalec vidi samo podatke kupčevega računa Paypal, ne pa njegovih osebnih podatkov kreditne kartice. Prodajalec v roku treh dni po prejemu plačila na svoj Paypal račun odpošlje pošiljko.
  • plačilo v poslovni enoti ( pri osebnem prevzemu) - Če boste blago prevzeli na kateri izmed naših poslovalnic, ga lahko tam na licu mesta tudi plačate.