Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

AREXONS Hladilna tekočina pripravljena na uporabo 1L

AREXONS Hladilna tekočina pripravljena na uporabo 1L

4,20 €

(Na zalogi)

AREXONS Hladilna tekočina pripravljena na uporabo 1L

Hiter pregled

Sredstvo čisti in maže komponente hladilnega sistema vašega avtomobila. Viša vrelišče in niža zmrzlišče vode.

Zaloga: Na zalogi

4,20 €

Opis izdelka

Tekočina se uporablja v vseh letnih časih za zaščito proti zmrzovanju in proti vrenju. Uporablja se lahko tudi kot dopolnitev (polnjenje) katerekoli tekočine ne glede na sestavo in barvo.

Nova sestava naravnih zaviralcev korozije, ki bazirajo izključno na organskih spojinah, zagotavljajo časovno stabilnost, maksimalno zaščito aluminijevih zlitin, zaščito proti korozivnim procesom izzvanih od galvanskih tokov. Ti so še posebno aktivni pri modernih motorjih, ki imajo dandanes vse več elektronskih komponent. Podmazuje vodno črpalko in ji ohranja dolgo življensko dobo. Preprečuje nastajanje rje in oblog v hladilnem sistemu tudi ob prisotnosti trde vode in omogoča daljšo življensko dobo hladilnika. Tekočina Rolin fluid® zagotavlja ob pravilni uporabi dvojno dobo delovanja: štiri leta ali 100.000 km. Tekočina.

6 garancij za kompletno zaščito: NE ZMRZUJE, NE ZAVRE, NI KOROZIVNO,SE NE PENI, PREPREČUJE USEDANJE APNENCA, NE NAJEDA POVRŠIN.

Rolin fluid® pri dani koncentraciji ščiti pred zamrznitvijo do -40°C , pri poskusih vrenja v hladilnikih, pa vzdrži do +125°C .

Dodatne informacije

Koda proizvajalca 8070
Masa [kg] 1.2000
Interna koda OL50004
EAN 8002565080703
Vsebina 1L

Izdelek je pripravljen na uporabo ga le vljite v hladilni sistem.

a ja a ja
Fatal error: Call to a member function getAttributeSetId() on null in /home/avtostil/webapps/avtostil_si/app/design/frontend/smartwave/porto/template/catalog/product/view/tabs.phtml on line 59